Naši klijenti

Ponosni smo što smo imali priliku da radimo sa raznolikim spektrom klijenata, od malih startapa do velikih kompanija. Evo samo nekoliko biznisa sa kojima smo imali zadovoljstvo da sarađujemo:

Utisci klijenata

Pre svega, morao bih da pohvalim tim iz Kreeta za korektnost, ogromnu ažurnost, pored realizacije moje ideje za web sajt i poboljšanje iste. Dali su odlične predloge kako bi šta moglo da funkcioniše i izgleda. Dok su pravili sekcije web sajta, često su se konsultovali sa mnom za sve promene kako bih bio u toku sa radovima, i za to sam im puno zahvalan. Odlična saradnja koja mora da se nastavi između nas. Ogromna pohvala za rad. 10/10

Nenad Bosiočić

Vlasnik, 3D Crafts

Ovom prilikom zelela bih da pohvalim Andjelu i Stefana koji su vredno radili na izdradi naseg sajta i izasla u susret svakom zahtevu. Takodje se zahvaljujem na neizmernom strpljenju i zalaganju. Svaka preporuka za brzu i laku saradnju gde cena u potpunosti opravdava kvalitet.
Dragi Andjela i Stefane, veliko hvala za sve!
Milica Tasić

Vlasnica, Dollhouse Beauty Studio

Najkreativniji tim! Izuzetno saradljivi, profesionalni i odgovori, sa vrlo istančanim ukusom i talentom da prepoznaju očekivanja i estetiku klijenta. Prezadovoljni smo sa saradnjom.
Za svaku preporuku!

Olja Mišković

Vlasnica, Pizzoteka